Behandelingen

Schoonheidsverzorging


Schoonheidsverzorging met Phyto5 producten is geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse wijsheid (5 elementenleer) gecombineerd met verfijnde Westerse technologie. PHYTO 5 is een totaalconcept van exclusieve professionele verzorgingen en actieve, natuurlijke producten.

phyto 5-statement

 • Innerlijk en uiterlijk welzijn gaan samen
 • Elk uiterlijk probleem heeft een innerlijke oorzaak
 • Individuele aanpak van de totale persoon

Bij professionele PHYTO 5 gelaatsbehandelingen volgen essentiële fases elkaar op: unieke huidanalyse, dieptereiniging met algen, drainage, stimuleren van de reflexzones met kleimaskers en gepersonaliseerd verzorgingsadvies.
Een greep uit het aanbod:

 • Phyto5 30 min:
  Voor al wie PHYTO 5 wil ontdekken – een miniverzorging waarbij uw huid professioneel getest wordt. U ontvangt een gepersonaliseerde huiddiagnose. Resultaat: Uw huid ziet er egaal en zacht uit.
 • Phyto4 45 min:
  Voor wie: ideaal voor dynamische mannen die er dag na dag fris en monter willen uitzien. Resultaat: Uw huid heeft een hydratatie ondergaan, u ziet er fris en krachtig uit.
 • Phyto5 60 min:
  Kom binnen in de wereld van de 5 elementen. Voor wie zijn gelaat en huid in harmonie wil brengen en wil meeleven met de seizoenen. Voor elk huidtype geschikt. Deze verzorging kent 5 Phyt’Elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Resultaat: Uw huid blijft in optimale conditie tijdens elk seizoen. Tijdens deze verzorging worden alle functies van uw huid actief gestimuleerd, waardoor uw gelaat in harmonie komt. Ideaal om deze behandeling regelmatig te doen.
 • Phyto5 90 min:
  Wat vertelt ons gezicht? Huidanalyse gebaseerd op de Chinese energieleer. Deze geavanceerde verzorging werkt in op elke reflexzone van het gezicht, waardoor u zichtbaar verjongd. Een topbehandeling: het paradepaardje van PHYTO 5. Resultaat: U heeft opnieuw een egale en frisse huid. Het verjongend effect is verrassend. U voelt de energie weer door uw gelaat stromen, u straalt.
 • Phyto5120 min:
  Licht- en kleurtherapie ten dienste van uw schoonheid. Onevenaarbare verzorging waarbij chromatherapie non-stop wordt gebruikt om uw huidcellen te doen herleven. De kracht van licht zal uw gelaat verjongen. Kuur met langdurig resultaat. Voor wie elasticiteit en jeugdigheid wil terugwinnen. Verhoogt de celregeneratie. Resultaat: een ware verjonging en uitgerust gelaat! (kuur van 3 keer)

Bent u geïnteresseerd in een van mijn behandelingen?

Maar weet u niet zo goed welke behandeling het beste bij uw huid past? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd, waarna u een gratis en vrijblijvend huid- en productadvies krijgt.