Behandelingen

Huidverbetering


Wilt u uw conditie van uw huid verbeteren of heeft u een mooie huid en wilt u die goed onderhouden? Heeft u een huidprobleem of vindt u dat u geen mooie huid heeft? Kom dan voor een huidverbeterende behandeling. Huidveroudering kan niemand stil zetten, maar met de juiste behandelingen kan de klok wel enkele jaren terug gezet worden. Het resultaat: Een stralende huid op alle leeftijden!

Cellulite

Cellulite is een aandoening van het onderhuidse vetweefsel, waardoor het huidreliëf grover wordt en de huid een sinaasappel uiterlijk krijgt. Cellulite wordt daarom ook wel sinaasappelhuid genoemd. Bij cellulite kunnen de kuiltjes en bobbeltjes in de huid enigszins gevoelig zijn. Het onderhuids vet is bij vrouwen opgebouwd uit steunpilaren waarop de huidlaag rust. Cellulite verandert de structuur van vet, waardoor dit niet meer in balans is. Hierdoor krijgt de huidlaag een ruw uiterlijk bij ontspanning. Vermoedelijk is er een verband met vrouwelijke hormonen, zoals oestrogeen. Mogelijke oorzaken zijn een verminderde bloedcirculatie. Hierdoor voelen deze gebieden vaak koud aan. Ook stoffen als alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne kunnen een rol spelen. Hiernaast kan onvoldoende lichaamsbeweging ook bijdragen aan het ontstaan van cellulite. Erfelijkheid speelt waarschijnlijk ook een rol bij het al dan niet ontstaan van cellulite. Het bevindt zich vooral op de billen, benen en bovenarmen.
Cellulite is volkomen onschuldig. De meerderheid van de vrouwen, 80-90%, heeft er in meer of mindere mate last van. Vaak wordt gedacht dat cellulite samenhangt met overgewicht. Dit is niet waar. Cellulite komt veel meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

pHformula Huidverbetering

De nieuwe generatie peelings

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging. pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig. Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten voor thuisgebruik optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

 • A.G.E.
  Huidverjonging en anti-aging
  Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes. De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren rond de ogen, mond, hals en het decolleté.
 • M.E.L.A.
  Hyperpigmentatie

  De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige peeling tegen hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.
 • A.C.N.E
  De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen. Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen. Deze zijn de verhoogde talgproductie, de verhoorning, de aanwezigheid van de acne-bacterie en ontstekingen.
 • C.R.
  Chronische roodheid
  Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, couperose en rosacea huid.
 • V.I.T.A.C.
  Maximale concentraties Vitamine C verwerkt in een hoog opneembare formule. Een geavanceerd systeem die de vroege tekenen van huidveroudering en huidbeschadiging grondig aanpakt.
  L-ascorbic acid helpt bij het versterken van collageen en elastine in de huid. De behandeling is zeer geschikt voor een huid met zonbeschadiging of pigmentatie. De behandeling kan ondersteunend werken bij het afvoeren van overmatig pigment en draagt bij regelmatig gebruik bij tot een egale huidskleur en een natuurlijke glans.
 • M.E.S.O.
  Bij deze behandeling wordt er speciaal aandacht besteed voor specifieke probleemgebieden zoals het delicate ooggebied of de zogenaamde barcode rond de mond. De M.E.S.O. glow solution is door de natuurlijke stimulatie van collageen dé remedie voor deze probleemgebieden. De combinatie van specifieke zuren, retinol, Vitamine C, cyto-stim, THPE en peptiden zorgen voor een wonderbaarlijke behandeling met direct zichtbaar resultaat. De huid is gehydrateerd, stralend en jeugdig!
 • N.E.C.K.
  Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor een milde maar toch effectieve peeling van de hals en het decolleté. De formule op basis van salicylzuur en amandelzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling en celvernieuwing. Vroegtijdige huidveroudering wordt voorkomen en de algehele huidconditie wordt verbetert.
 • H.A.N.D.
  Deze behandeling is zeer geschikt voor de huid van de handen die zichtbaar dunner worden door het verouderen. Het verlies van weefsel- en spiervolume zorgt ervoor dat de handen veel ouder ogen dan we eigenlijk zouden willen. Door middel van exfoliatie, herstructureren, opbouw en herstel gaan we dit proces tegen.
 • Mesoresurfacing
  De Mesoresurfacingbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld om microscopisch fijne kanaaltjes te maken met de dermaroller. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om zich te herstellen en collageen aan te maken. Vervolgens worden de actieve resurfacing solutions aangebracht. Dit zorgt voor optimale stimulatie. Hierdoor neemt de volume in de huid toe, littekens hyperpigmentatie worden minder zichtbaar, striae en fijne lijntjes worden fijner.
 • T.C.A. TOUCH
  De pHformula TCA TOUCH solution is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling om op een gecontroleerde wijze typische tekenen van photo-ageing te verminderen. Geschikt voor het behandelen van recente littekens, anti-ageing, glycation, hyperpigmentatie en pigmentschommelingen. Het zorgt direct voor een liftend effect en stimuleert intensief de celvernieuwing. De verhelderende eigenschappen door de unieke combinatie van Arbutin en Magnesium geven geen aanhoudende roodheid na de behandeling. Het is geschikt voor alle huidtypen en heeft een minimale downtime.

Bent u geïnteresseerd in een van mijn behandelingen?

Maar weet u niet zo goed welke behandeling het beste bij uw huid past? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd, waarna u een gratis en vrijblijvend huid- en productadvies krijgt.